• Dolar
    32.539
  • Euro
    34.764
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
22°
03:6

Akşam'a Kalan Süre

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Kırıkkale’de Mahalli Çevre Kurulu tarafından önemli bir karar alındı. LGS, YKS ve diğer sınavlara girecek öğrencileri yakından ilgilendiren bu karar doğrultusunda o gün neredeyse Kırıkkale’de hayat duracak.


ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran’ın başkanlığında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Atar ve İl Mahalli Çevre Kurulu üyelerinin katılımıyla çevre kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Kırıkkale’de yerleşim alanlarında açık, yarı açık ve kapalı alanlarda faaliyet gösteren eğlence yerlerinde canlı müzik yayınının ve etkinlik saatleri ve sınavlarda gürültüden etkilenecek öğrenciler için önemli kararlar alındı.

BÜTÜN İNŞAATLER DURDULACAK

Kırıkkale genelinde uygulanan liselere geçiş ve üniversitelere giriş vb. sınavlardan 1 gün öncesinden sınav bitiş saatine kadar il genelinde şantiye faaliyetleri, müzik yayını, açık hava faaliyetlerinin durdurulacak. Ayrıca, sağlık kuruluşlarında oluşan tıbbi atıklar ve patolojik atıkların 2024 yılındaki toplanma, taşınma ve bertaraf ücreti, İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından karar verildi.

İlginizi Çekebilir

OSMAN ERDOĞAN SAHAYA İNİYOR

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler yaya önceliğine dikkat çekti

İlginizi Çekebilir

Polis memuru görev başında vefat etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38102

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#